İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

6.Organize/Ketenci Sanayileri yanı, Aksaray yolu dibi, EGB içinde KUPON, Yatırımlık arsa.

Büyült
2.000.000
Satılık
İlan No1320
Eklenme Tarihi06.10.2018
Kategoriİmarsız YATIRIM Arsaları
İlan TipiSatılık
Fiyat 2.000.000
Metre Kare (m²) 991
Krediye Uygun Hayır
Takas Evet
Ada No 6862
Parsel No 5
Kaks Belirtilmemiş
Gabari Belirtilmemiş
İmar Durumu Sanayi
Tapu Durumu Hisseli Tapu

İlan Açıklaması

Şehrin gözde yatırım bölgesi Tömek/Zivecikte, 6.Organize sanayi sınırı, 7.organize içinde, Ketenci sanayi, Aksaray yolu ve Zazadın Hanı/Tömek asfaltına oldukça yakın, TAMAMI EGB bölgesinde olan, büyük çaplı stratejik yatırımların olduğu bölgede ve Lojistik Merkeze entegre, toplulaştırması bitip kadastral yolları açılmışcazip yatırım hissesi. 

 Çok yoğun talep gören 6.organizenin devamında yerinizi şimdiden ayırın... 

 6.organize içindeki fabrika alanlarının 2023 yılı ağustos ayında Konya Organize Sanayii müdürlüğü yarafından açıklanan ilk/başlangıç satış bedelleri ortalama 3000TL/m2 dir.

 Kısa süre içinde 1/5000 ve 1/1000 lik planlarının açıklanması beklenmektedir.

 VERİLEN BİLGİLERLE İLGİLİ GÜNCEL HABERLER İÇİN --> buraya <-- TIKLAYINIZ 

Gayrimenkulün "Yatırım" olarak öne çıkma nedenlerini aşağıdaki detaylı açıklamalarda okuyabilirsiniz.


Endüstriyel Gelişme Bölgesi:

Lojistik merkezin yanında, bölgenin kalkınmasını destekleyecek sanayi ve ticaret merkezlerini kapsarken lojistik merkezle kombine çalışabilecek bir “sanayi bölgesi” altyapısını ve aynı konsept içerisinde her türlü mal ve hizmet ticaretine imkân verecek bir “ticaret bölgesi” altyapısını da ihtiva eder. 


Lojistik Merkez: 
Lojistik kavramı, ulusal ve uluslararası taşımacılığı kapsayan “nakliye” kavramı ile birlikte; yükleme-boşaltma, depo-antrepo, gümrükleme, sigortalama, işleme gibi hizmetleri de içermektedir. Temeli nakliye olan ama nakliye yanında pek çok hizmeti de kapsayan lojistik merkezler (veya köyler); nitelikli ve kestirme karayolu, demiryolu ve denizyolu bağlantılarına sahip olmalıdır. Şehrimizdeki lojistik merkez 1 milyon 360 bin m2 olup ülkemizde yapılacak 13 merkezin en önemlilerindendir. Kara (demiryolu dahil), hava ve deniz ulaştırma ağlarını entegre etmektedir. 

Nazım Plan: 
Varsa bölge veya çevre düzeni planlarına uygun olarak halihazır haritalar üzerine, yine kadastral durumu işlenmiş olarak çizilen gelecekteki nüfus yoğunluklarını, gerektiğinde yapı yoğunluğunu, çeşitli yerleşme alanlarını gelişme yön ve büyüklükleri ile ilkelerini, ulaşım sistemlerini ve problemlerinin çözümü gibi hususları göstermek ve uygulama imar planlarının hazırlanmasına esas olmak üzere düzenlenen detaylı bir raporla açıklanan ve raporuyla beraber bütün olan ve genelde 1/25.000 ölçekli planlardır. 

Başka bir deyişle “Kentin gelecekte alacağı biçimi gösteren plandır” denilebilir.


1/1000 Ölçekli İmar Planı:

Uygulama imar planı, bölgelerin yapı adalarını, adaların yoğunluk ve düzenini, yolları ve uygulama için gerekli ilkeleri oluşturan uygulama aşamalarını ayrıntıları ile gösteren plandır. 1/1000 ölçekli imar planı ise, onaylı halihazır haritalar üzerinde varsa kadastral durumu işlenmiş olan ve nazım imar planına uygun olarak hazırlanan ve çeşitli bölgelerin yapı adalarını, düzenini, yoğunluğunu ve uygulama etaplarını, esaslarını ve diğer tüm bilgilerini detayları ile gösteren plana denir. 


Konya Çevre Düzeni Planına, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının "tıklayınız " sayfasından erişebilirsiniz.

Konya Çevre Düzeni Planı - Nazım Planı ve 1/5000 - 1/1000 lik alt planlara, Konya Büyükşehir Belediyesinin "Kent Rehberi" sayfasından erişebilirsiniz.

Bunların dışındaki bilgilere, resimlere, çıktılara ilgili kurumlardan yada gayrimenkul uzmanından teyit etmeden itibar etmeyiniz.

Özellikler

Altyapı
Sanayi Elektriği
Su
Kanalizasyon
Yolu Açılmış
Konum
Havaalanına Yakın
Genel Özellikler
Yolu Açılmış
Manzara
Doğa
Benzer İlanlar

xn--kentgayrimenkulyatrm-zbdb.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
kent gayrimenkul yatırımtaxi farekent gayrimenkul yatırım